Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

Rings Shoes e përfaqeson traditen më të mirë të prodhimit të këpucëve në Kosovë, duke mbledhur profesionistët më të mirë nga të gjitha qytetet e vendit.

Ata profesionist përfaqësojnë traditen qindra vjeçare të këpucëtarëve që mbajtën dhe zhvilluar këtë zej.

Për qindra vjet jan krijuar këpucë dhe modele nga familje që e kan trashiguar zanatin brezë pas brezit, tani këta profesionist që japin kontributin e tyre në RINGS përveq kësaj ndjekin panairet, paraqitjet dhe trendet më të reja botërore të këpucëve për të qëndruar në hap me kohën!